Pon/Pet: 07.00 - 15.00

radno vrijeme: posjetite nas

Vukovarska 261, Vinkovci

Vukovarska 261, 32100 Vinkovci, Hrvatska

+385 32 500 613

nazovite nas

PVC balkonska vrata

PVC BALKONSKA VRATA SU INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

PVC balkonska vrata – energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Balkonska vrata od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100% reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, Balkonska vrata danas predstavljaju najodrživije rješenje za Balkonska vrata. Deceuninckova Balkonska vrata prozori pravi su primjer kako se visokovrijedna tehnologija povezuje s praktičnom koristi i odgovarajućim dizajnom. Jer suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja. Deceuninck prozori ispunjavaju sve te zahtjeve.

PVC balkonska vrata – za novogradnje i modernizaciju zgrada

Balkonska vrata imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. Balkonska vrata od Deceunincka ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

PVC balkonska vrata u brojnim izvedbama

Za svoj dom iz snova možete odabrati Balkonska vrata iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naša Balkonska vrata dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.

Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Naša tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno s našom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imamo podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadamo među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.

PVC BALKONSKA VRATA ELEGANT (PROFILI ELEGANT)

SUSTAV PROFILA ELEGANT / Vrhunska tehnologija u jedinstvenom dizajnu

Sustav prozorskih profila Elegant ima izvanredne osobine. Prvoklasna vrijednost toplinske izolacije Uf do 0,93 w/m2k i mala dubina profila od samo 76 mm jamče maksimalnu fleksibilnost kako za novogradnju tako i za renovacije. U proizvodnom procesu upotrebljava se ekološki prihvatljivi i reciklirani materijal EcoPowerCore.  Zbog toga linija Elegant postavlja nove standarde u području održivosti.

Uz minimalistički izgled u kombinaciji s pravokutnom letvicom ostakljenja, Elegant predstavlja potpuno novu generaciju prozora. S vizualnog aspekta, Elegant i aluminijski prozori izgledaju gotovo identično – obje vrste prozora daju kućama elegantan i moderan izgled. Elegant stoga predstavlja ekološku i praktičnu alternativu aluminijskim prozorima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
•    Dubina profila od 76 mm, 6 komora
•    Vrijednost izolacije okvira: Uf vrijednost do 0,93 W/m²K
•    Vrijednost izolacije cijelog prozora Uw do 0,63 W/m²K
•    Jednostavno se postiže standard pasivne kuće uz standardno trostruko ostakljenje
•    Mogućnost ostakljenja do 70 mm
•    2 različita dizajna – okvir i krilo u istoj ravnini i u zamaknutim ravninama
•    Protuprovalna zaštita do razreda RC2

Zašto ELEGANT:

Užitak za oči

Naši prozori i vrata dostupni su u različitim stilovima, bojama i izvedbama. Zahvaljujući asortimanu Smart Colours možete jednostavno kombinirati PVC i aluminijske profile u jednom te istom projektu.
•    Odgovarajuće rješenje za svaki stil: moderan, bezvremenski, klasičan, urbani itd.
•    Bogat asortiman od 50 boja: moderne boje, tople strukture drva, metalik tonovi itd.
•    Sjajna i mat izvedba.
•    Skriveni odvod uz minimalan utjecaj na izgled.

Izvrsna otpornost na zrak, vodu i vjetar

PVC profili imaju najveću vrijednost toplinske izolacije na tržištu i udovoljavaju svim zahtjevima u području energetske učinkovitosti. Također su nepropusni za zrak, vodu i vjetar, tako da pružaju željeni komfor, bez obzira na vremenske uvjete.
Prozori i vrata Elegant također su pravi užitak za uši: naše različite debljine stakala pružaju optimalan komfor u pogledu zaštite od buke.

Osjećaj sigurnosti

Naši su prozori i vrata ojačani tako da ne nude samo dodatni osjećaj stabilnosti već i dodatnu zaštitu od provalnika. Naši profili prozora i vrata također su u skladu sa svim zakonskim propisima o protupožarnoj zaštiti.

Jednostavno održavanje

PVC profile nikada ne treba lakirati, premazivati ili tretirati posebnim proizvodima za njegu. Voda i blago sredstvo za čišćenje sasvim će dobro poslužiti.
Prozori i vrata Elegant pružaju vam bezbrižno uživanje tijekom čitavog života. Naši PVC profili odlikuju se vrhunskom kvalitetom i stoga traju vrlo dugo. Vrlo su čvrsti, ne savijaju se i ne trunu. Vlaga i sunčeva svjetlost također ne mogu utjecati na profile.

Ekološki izbor

Svi naši PVC proizvodi mogu se 100 % reciklirati. Poduzeće Deceuninck najveći je reciklator tvrdog PVC-a u zemljama Beneluxa koji u proizvodnji novih PVC profila obrađuje reciklirani materijal.

Profesionalna instalacija

Deceuninck surađuje sa specijaliziranim proizvođačima certificiranima za proizvodnju i instalaciju. Oni mogu pružiti brzu i profesionalnu pomoć i savjete. Naši specijalizirani proizvođači nude dugogodišnje jamstvo na korišteni materijal, postojanost boja i postavljanje.

NAGRAĐIVANI DIZAJN

Sustav profila Elegant predstavlja jedinstven dizajn PVC prozora. Minimalističke linije krila i okvira te iznimno uski vanjski rub profila pružaju prozoru izvanredan izgled. Poduzeće Deceuninck za ovu je revolucionarnu inovaciju ovjenčano nagradama German Design Award i Red Dot Design Award.